Suflete în oglindă

Mulți ar spune că iubim cu inima…îi contrazic argumentat spunându-ți că inima, în definiția ei succintă, e preocupată să îți pulseze emoția în tot corpul, însă adevăratul vinovat ,dacă încă îl cauți, este propria rațiune. Îți formezi singur așteptările. Tu decizi ce tipar comportamental te atrage. Tu decizi când iubești, tot tu atunci când urăști. Te arunci singur în risc și îmbrățișezi singur suferință. Inima îți primește semnalul și îți oferă starea.

Tergiversezi și nimeni nu îți poate contesta aparența…și asta se întâmplă doar pentru că au fost momente când nu ai făcut-o și ai ajuns să îți suflii singur pe răni.

Poate ai obosit…dar ai ajuns…Ai parcurs un drum lung și anevoios…iar când ai ajuns în culmea rațiunii te-ai închis acolo în propria neputință. Privește orizontul…însă nu cel pe care îl întrezărește multitudinea de perechi oculare ale planetei. Privește orizontul descoperit în singurele două pupile care îți definesc lumea. Spun asta pentru că în timp ce tu îți căutai cu disperare calea, eu am inainat pe o altă varianta a aceluiași traseu.

Am ajuns în același timp și tot ce îmi permit să te rog este să rotești puțin soarele să îmi încălzești umbra….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s