Se așează Octombrie…în suflete.

Aș vrea să cred că plouă doar afară…dar uneori drumul pe care alegi să mergi e atât de lung încât te prinde din urmă vremea rea pe care ai lăsat-o inconștient în trecut.

Mereu ai de învățat. Când realizezi că frigul îți cuprinde sufletul înveți că nu vei sta niciodată liniștit dacă lași ușa deschisă. Însă suntem obișnuiți să facem greșeala asta..dacă se poate numi greșeală, bineînțeles. Este mai mult o alegere…alegem să ne lăsăm un loc unde să ne intoacem.

Poate mai ai doar trei pași să ajungi în punctul în care ți-ai propus…însă te întorci pentru că vine un moment când realizezi ce ai lăsat în urmă. Îți schimbi traiectoria și alergi cu cea mai mare viteză spre unicul loc în care te-ai simțit în siguranță. Uiți..

Uiți cât de greu a fost, uiți cât de mult a durut sau cât de puțină speranță ai avut. Vrei doar să ajungi iar să simți măcar pentru o secundă liniște. Mai vrei puțin August in viața ta. Un singur lucru nu îl uiți niciodată…„toate cele nespuse se scriu cu negru pe negru”.Am rămas aceeași oameni cu același dor in suflet. Asta vreau să cred.

Adorăm în egală măsură ceea ce alții nu au ochi și minte să vadă,suflet și putere să simtă. Înghițim în sec tot ce ne e imosibil să prountam. Sunt unele lucruri care nu se spun niciodată, însă unul îmi este foarte bine conturat în minte..poate să vină sfârșitul lumii sau cel mai grațios început, nimeni și nimic nu ar avea puterea să estompeze trecutul și ravagiile pe care le-a adus în suflete.

Indiferent de situație, de spațiu sau de stare, privim același cer și trecem în același timp prin același Octombrie rece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s