De unul singur.

Ai pornit greu…

Te’ai învăluit în transparenţă şi ai început să îţi clădeşti uşor, uşor imperiul. Însă eşti prea modest să îl numeşti aşa…prea modest să îl evaluezi la adevărata lui valoare.

Din teama de a nu ieşi în evidenţă ai început să te autodenigrezi la fiecare pas. Ai o singură amprentă în viaţă, una singură care va dăinui veşnic pe buzele celor ce se lovesc de-a lungul vieţii de circumstanţe care te includ: caracterul. E tot ce rămâne în urma ta precum un parfum de calitate superioară.

…şi eşti un bun negociator. Îţi oferi foarte scump încrederea.
Au fost momente când ţi-ai vândut-o ieftin, lucru care te-a doborât suficient încât să nu vrei să vorbeşti despre asta. Însă, cu toate astea, eşti conştiincios, îţi faci temele şi îţi înveţi lecţiile din tot ce ţi se întâmplă. Tu nu crezi în destin… Pentru că ai două mâini bătătorite de munca asiduă depusă cu scopul de a te ridica deasupra tuturor. Ai ştiut să profiţi, să îţi explorezi la maxim inteligenţa nativă şi mai mult de atât..te-ai detaşat de tot ce înseamnă umanitate. Eşti rece, maliţios şi arogant în egală măsură. Aşa îţi iese la iveală instinctul autoprotector. Îţi aperi conţinutul şi e normal să fie aşa…

Dar cu toate astea ai obosit…ai obosit să fii mereu sub semnul unei continue critici. O ignori, dar asta nu înseamnă că nu există.

Un gând despre „De unul singur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s